LIFESTYLE

Η Δέσποινα Ολυμπίου και η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλούν για τις αποβολές στις πρώτες τους εγκυμοσύνες - VIDEO 

Η Δέσποινα Ολυμπίου και η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλούν για τις αποβολές στις πρώτες τους εγκυμοσύνες - VIDEO 

Η Δέσποινα Ολυμπίου και η Χριστιάνα Αριστοτέλους μιλούν για τις αποβολές στις πρώτες τους εγκυμοσύνες και αποκαλύπτουν πόσο σημαντικό είναι το ένστικτο για μια γυναίκα. 

Η Δέσποινα Ολυμπίου βρέθηκε στον καναπέ της εκπομπής "Με αγάπη Χριστιάνα" και μίλησε για το πώς είναι η ζωή της ως μανούλα. 

Ουσιαστικά είναι μια νέα ζωή για την Κύπρια τραγουδίστρια, η οποία θα βρίσκεται στην Κύπρο για εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της Λεμεσού με τον Γιώργο Θεοφάνους, την Ευρυδίκη και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου

Το γεγονός ότι τα Σαββατοκύριακα θα είναι μακριά από την οικογένειά της την έχει δυσκολέψει αφάνταστα και η Δέσποινα Ολυμπίου δήλωσε on air: 'Δούλευα καιρό το γεγονός ότι θα έφευγα. Δεν ήθελα να κλάψω μπροστά στο μωρό. Ήθελα να είμαι λογική, ψύχραιμη, ρεαλίστρια. Του είπα "η μάμα πρέπει να πάει δουλειά, θα λείψω λίγες ημέρες να είσαι καλά". Έκλαιγα μια μέρα πριν στα μουλωχτά βλέποντας τον... Ελπίζω είπα την εβδομάδα που θα λείψω μην περπατήσει και να μην είμαι η πρώτη που θα του κρατά το χεράκι.'.

Και συνέχισε: 'Όταν τον αποχαιρέτησα φρόντισα την τελευταία στιγμή να είμαι σαν να γυρίσω σε μια ώρα . Μιλάμε με βιντεοκλήση, μου μιλάει, μου γελάει, μου στέλνει φιλάκια. Είναι η πρώτη φορά που τον αφήνω από την ημέρα που γεννήθηκε.'

 

Όσο για την εγκυμοσύνη της: 'Είχα προβλήματα στο παρελθόν και δεν ήθελα να το διακινδυνέψω (για αυτό σταμάτησα τα πάντα) και λόγω ηλικίας αλλά και γιατί το θέλαμε πάρα πολύ. Είχα πρόβλημα και με τον πλακούντα και δεν έπρεπε να κινούμαι πολύ, να ταξιδεύω κ.α. Yπήρξαν δυσκολίες αλλά τις περίμενα. Στο παρελθόν είχε χαθεί μια εγκυμοσύνη και ένιωθα ότι κάτι συμβαίνει, ένιωθα άρρωστη. Αλλά το διαχειρίστηκα πολύ καλά'.

Οι δύο γυναίκες μίλησαν για τις αποβολές που έζησαν επισημαίνοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει το ένστικτο σε μια εγκυμοσύνη. 

Δείτε όλα όσα είπαν για τις αποβολές του στο video του alpha στο 7:37':

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top